Grebyco

Izrada i održavanje veb-sajtova - Leskovac

grebyco

Vaš veb-sajt je najvažniji marketinški alat za vaše poslovanje. On služi kao virtuelni ekvivalent fizičkog posla za 4,5 milijarde korisnika interneta. Razmislite o tome: kada želite da saznate nešto više o nekoj kompaniji, obično se obratite Google-u i na kraju završite na njihovoj veb lokaciji. Isto važi i za proizvode i usluge koje tražite.

Kredibilitet

Izradom veb-sajta dajete svojoj kompaniji priliku da potrošačima i onima koji koriste vaše usluge pokažete zašto bi trebali verovati vama. Verovali ili ne, većina ljudi će pretraživati internet zbog proizvoda ili usluge pre kupovine, kako bi prvo proverili verodostojnost. Kada pružite dobru uslugu ili plasirate dobar proizvod, verovatno će se proširiti pozitivna reč o vama i o vašem poslu, što zauzvrat donosi više profita i novih poslova, i povećava vaš kredibilitet kao vlasnika preduzeća. Strateško razvijen veb-sajt i rešenje za prisustvo na mreži pružaju neverovatne prednosti, ali i troškove u vidu izrade i održavanje istog. Dozvolite nam da vam pomognemo da razvijete efikasno rešenje za vaše preduzeće, prilagođeno kako biste se upoznali sa potencijalnim klijentima.

Grebyco

Izrada i održavanje

veb-sajtova

po najpovoljnijim cenama

Pozovite

Usluge

Osnovna delatnost naše firme je usluga izrade i održavanja veb-sajtova u HTML5 korišćenjem CSS-a, JAVASCRIPT-a, SQL-a, PHP-a, BOOTSTRAP-a, JQUERY-a, ... Prilikom izrade vodimo računa o SEO optimizaciji i o optimizovanom prikazu veb-sajta na svim uređajima, telefonima, tabletima, laptop računarima, desktop računarima.

Optimizovan dizajn

Izgleda sjajno na bilo kojoj veličini ekrana!

Bootstrap 5

Svež redizajn za Bootstrap 5.

HTML5

Izrada veb-sajtova u HTML5!

Održavanje veb-sajtova

Dostupni smo 24 časa dnevno, svakog dana.

Nudimo pomoć oko izbora domena i hostinga

Jedna od mnogih su pitanja o izboru domena i hostinga za vaš sajt. Brza i jednostavna registracija-transfer domena, brzina i bezbednost servera su ono čime se rukovodimo kod davanja saveta klijentima o izboru. Isto tako jako bitno kod izbora jeste i dostupnost tehničke podrške hosting firmi, kao i cene ponuđenih paketa.

grebyco
grebyco
SEO optimizacija

SEO je skraćenica od engleskog izraza Search Engine Optimization. Logičan prevod na srpski jezik je optimizacija sajta za pretraživače. To bi bio bukvalan prevod tog izraza, a šta je ustvari SEO? To je čitav skup radnji i aktivnosti koje se izvršavaju kako na samoj strani – stranama veb-sajta, tako i van njega, koji za cilj imaju dovođenje veb-sajta na bolje pozicije u pretraživačima za što veći broj relevantnih pretraga. SEO optimizacija pruža povoljnosti koje morate iskoristiti i tako vaše poslovanje podići na viši nivo. Mi smo tu da vam u tom procesu pomognemo.

grebyco

Zadovoljni klijenti

Najveći naš uspeh su upravo oni, zadovoljni klijenti, čije veb-stranice pored njihovih kompanija reprezentuju i naše umeće i međusobnu saradnju.

credo
credicom
musicshop
mcshop
vatroboce
anestezijabend
smekerstudio
termopanglass
mandabend
grebyco
tammycosmetics
autoprodavnica
trubacideil
beogradstan

Utisci

Cenovnik

Svaka izrada iziskuje bar malo napora i vremena. Trudimo se da naša konkurentnost upravo bude odnos utrošenog vremena, napora i cene veb-sajta. Kvalitet je za nas uvek na prvom mestu. Tu smo za svaki vid dogovora i verujte da razgovori i konsultacije sa nama uvek dovode do rešenja. Izvolite i odlučite se za neki od ponuđenih paketa.

image

Do 100€ u gotovom ili
Do 2400RSD mesečno putem održavanja

Osnovni

Do 3 veb-stranice

Optimizovan dizajn

Galerija

Kontakt forma

image

Do 300€ u gotovom ili
do 4800RSD mesečno putem održavanja

Plus

Do 30 veb-stranica

Optimizovan dizajn

Galerija

Kontakt forma

SEO optimizacija

image

Do 600€ u gotovom ili
do 7200RSD mesečno putem održavanja

Super

Do 60 veb-stranica

Optimizovan dizajn

Galerija

Kontakt forma

SEO optimizacija

Internet prodaja

image

Preko 600€ u gotovom ili
preko 7200RSD mesečno putem održavanja

Premium

Neograničen broj veb-stranica

Optimizovan dizajn

Galerija

Kontakt forma

SEO optimizacija

Internet prodaja

Izrada foruma

Telefon:
+381 66 9136240
+381 63 1518020
+381 17 432868
E-mail:
Sedište:
Nemanjina 8
17501 Vranje
Grebyco:
PIB: 112560426
MB: 66188957
ŠD: 6201